Στη μεταγραφή που έχει γίνει απόλυτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ (αυτή του χαφ) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Συζητώντας με τον Σωτήρη Ταμπάκο, υπογράμμισε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια ν’ αποκτηθεί παίκτης πριν τα ματς με την Άντερλεχτ, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να έχει κλείσει το θέμα ως τότε.
Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ότι η «Ένωση» κοιτάζει αλλού πλέον και όχι στον Μόρο, ενώ εξήγησε γιατί (στην παρούσα φάση τουλάχιστον) δεν ισχύουν τα σενάρια για τον Πάτρικ Μπεργκ και τον Σαλβατόρε Εσπόζιτο.
Κατά τ’ άλλα, εκτίμησε ότι ο Νίκολιτς μπορεί να κάνει και περισσότερες από επτά αλλαγές στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, ενώ απαντώντας για το αίτημα 10 πρώην παικτών να αφαιρεθούν τρόπαια από την ΑΕΚ, το χαρακτήρισε «κασέτα που παίζει κάθε χρόνο» και «καραμέλα που έχει λιώσει πλέον».
Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη στην επίσημη σελίδα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






