Με πρωτοβουλία του Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος φαίνεται σιγά σιγά να έχει πιο ενεργή και ηγετική παρουσία και εκτός γηπέδου, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ αμέσως μετά την προπόνηση της Πέμπτης (11/8), γευμάτισαν σε παραλιακό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Μάλιστα, αυτό το όμορφο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, δείχνει πως η δουλειά που έχει κάνει πάνω σε αυτό το κομμάτι ο Ματίας Αλμέιδα έχει πιάσει τόπο. Γενικότερα, ο Αργεντινός τεχνικός έχει στηρίξει πολλά στις καλές σχέσεις και στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Το «παρών» στο γεύμα έδωσαν και ο Μπρούνο Άλβες με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ενώ ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές συνδύασαν το γεύμα με μπάνιο στην θάλασσα.

Να σημειωθεί, πως στο ίδιο εστιατόριο εκείνη την ώρα, βρισκόταν και ο άλλοτε προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Καλουτσικίδης: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Το show του Βάργκας, η αποβολή του Τσιφτσή και όλα τα highlights του ΠΑΟΚ-Καλαμάτα

TAGS: A.E.K.