Stoiximan Super League

Το ντεμπούτο Βίντα με την ΑΕΚ και ο ισάξιος παρτενέρ που έρχεται

Ο Ντομαγκόι Βίντα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο φιλικό ματς της ΑΕΚ με την Προοδευτική, την ώρα που προχωρά η ανεύρεση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 πλησιάζει και η προετοιμασία της ΑΕΚ εντείνεται, με το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό ματς με την Προοδευτική το Σάββατο (13/08) να αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στον Ντομαγκόι Βίντα για να κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Κροάτης αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μεταγραφικά χτυπήματα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια αλλά χρειαζόταν χρόνο για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, με τον Ματίας Αλμέιδα να ετοιμάζεται να του δώσει χρόνο στο ματς με την ομάδα του Κορυδαλλού.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ κινείται μεθοδικά για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, που θα πλαισιώσει τον Βίντα και που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα αποτελεί παίκτη ισάξιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Ο στόχος φέρεται να έχει... κλειδώσει και μετά τον 15αύγουστο το θέμα αναμένεται να προχωρήσει, αν και αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι δύσκολο να προλάβει ο παίκτης την πρεμιέρα με τη Λαμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x