Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα.

Μια ώρα πριν τη σέντρα, λοιπόν, έγινε γνωστή και η ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων», με τον Ματίας Αλμέιδα να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το περασμένο ματς απέναντι στη Μαρσέιγ.

Στο αρχικό σχήμα λοιπόν επιστρέφουν οι Στάνκοβιτς, Κάλενς, Μοχαμάντι, Ελίασον και Αραούχο.

Με διάταξη 4-4-2 λοιπόν ο Στάνκοβιτς βρίσκεται στην εστία, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς και Μοχαμάντι στην τετράδα της άμυνας. Καθαρός κόφτης ο Σιμάνσκι, μπροστά του ο Πινέδα και στα πλάγια οι Γκατσίνοβιτς, Ελίασον. Ο Αραούχο θα κινείται περιφερειακά και στο πλάι του Λιβάι Γκαρσία.

AEK (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Μοχαμάντι - Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς - Αραούχο, Γκαρσία.

Στον πάγκο οι Αθανασιάδης, Μουκουντί, Πήλιος, Μήτογλου, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε και Πισάρο.



Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Σαντάνα, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Καρλίτος

Στον πάγκο: Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Τσιλιανίδης, Στάνκο, Τζανδάρης, Τόσιτς, Παούλαβετς, Μάλτσι, Λόνγκο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι είχε συνοχή ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο - Πήρε ''σβηστή'' νίκη και με διαχείριση»

Κετσετζόγλου: «Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα η ΑΕΚ είναι να κρατήσει χαμηλά την μπάλα»

Προ των πυλών του Άρη ο Γρηγορίου!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

TAGS: A.E.K.