Ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ με παρτενέρ τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να επαναφέρει τον άσο από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο στη θέση που τον έχει καθιερώσει από την αρχή της σεζόν, για τον αγώνα με την Λαμία (17:00) στην Opap Arena για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο Αθανασιάδης επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια αντί του Στάνκοβιτς, ενώ ο Σιμάνσκι θα είναι αμυντικό χαφ και μπροστά του θα κινούνται οι Γιόνσον, Πινέδα και Μάνταλος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ σε διάταξη 4-1-3-2: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Αραούχο, Γκαρσία.

Στον πάγκο θα είναι οι Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Σκόνδρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Καλουτσικίδης: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Το show του Βάργκας, η αποβολή του Τσιφτσή και όλα τα highlights του ΠΑΟΚ-Καλαμάτα

TAGS: A.E.K.