Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Προσωπική μεταγραφή Αλμέιδα ο Κικάνοβιτς αν έρθει στην ΑΕΚ - Τα πλάνα για Λαμία»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για την αναμέτρηση με τη Λαμία στην OPAP Arena (21/12, 17:00) και τι ανέφερε για τον Μπένιαμιν Κικάνοβιτς.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος σήμερα (21/12), με την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (17:00) στην OPAP Arena, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στις επιστροφές στην αποστολή των Τζαβέλλα, Γαλανόπουλου, Μαχαίρα, οι οποίοι, ωστόσο, δεν αναμένεται να ξεκινήσουν, αλλά και στην παρουσία του νεαρού Σκόνδρα, που «ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με την Προοδευτική και αμέσως ο Αλμέιδα τον πήρε για το ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά, και βρίσκεται εκ νέου στην 22άδα».

Στη συνέχεια, ο Κετσετζόγλου ανέλυσε πώς σκέφτεται να «κατεβάσει» την ΑΕΚ ο Αργεντινός τεχνικός στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Στάνκοβιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, θα δούμε τι θα επιλέξει για το τέρμα, ενώ ο Πινέδα φαίνεται πως θα ξεκινήσει, αφού δεν έχει και άλλον με δεδομένο ότι λείπει και ο Γκατσίνοβιτς».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το θέμα του Μπένιαμιν Κικάνοβιτς και το αεροπλανάκι, που πόσταρε ο μάνατζέρ του, σημείωσε ότι δεν έχει απογειωθεί ακόμα και υπογράμμισε: «Περιμένουμε τις εξελίξεις. Να δούμε αν θα γίνει κάτι τώρα ή το καλοκαίρι. Πάντως, θα είναι προσωπική μεταγραφή Αλμέιδα αν έρθει. Είναι ο μόνος που ζήτησε από την προηγούμενη ομάδα του, τη Σαν Χοσέ, όταν ήρθε στην ΑΕΚ».

Ακούστε το ρεπορτάζ από τον Κώστα Κετσετζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x