Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ.

Στο πρώτο παιχνίδι για το 2021, η Ένωση υποδέχεται τον Κολοσσό για τη 10η αγωνιστική της Basket League (2/1, 20:00) και στη δωδεκάδα βρίσκεται κανονικά ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» είχε χτυπήσει στον αντίχειρα στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο αυτό το πρόβλημα δεν τον εμποδίζει από το αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Ρόδου.

Από την άλλη, όμως, εκτός για την ΑΕΚ είναι οι Νίκος Ζήσης, Μάρκους Σλότερ και Κωστής Γόντικας.

Η δωδεκάδα της Ένωσης: Μορέιρα, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις, Γιάνκοβιτς, Κατσίβελης, Χρυσικόπουλος, Γκίκας, Μωραΐτης, Μαυροειδής, Λοτζέσκι, Ρογκαβόπουλος, Μόουζες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

TAGS: A.E.K.