Κοντά σε μια από τις πολλές περικοπές που πρέπει να κάνει στο ρόστερ της παρουσιάζεται η ΑΕΚ. Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η Ράκοφ Τσεστόχοβα ενδιαφερόταν για την απόκτηση του Στράτου Σβάρνα.

Με τον παίκτη λοιπόν να παρουσιάζεται εξαρχής θετικός στη μετακίνησή του στην ομάδα της Πολωνίας (δεδομένου ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα ούτε για τη νέα σεζόν) φαίνεται ότι τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, που αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του:

«Μαθαίνω ότι το θέμα του Σβάρνα στη Ράκοφ είναι κοντά στο να κλείσει. Απομένουν λεπτομέρειες. Τελικά μπορεί να καταλήξει σε δανεισμό του».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

TAGS: A.E.K.