Stoiximan Super League

Στάση αναμονής για Πινέδα η ΑΕΚ

Υπομονή θα χρειαστεί να κάνει η ΑΕΚ στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος θετικός να έρθει στην «Ένωση» λόγω του Ματίας Αλμέιδα και τη Θέλτα να ψάχνει μία πρόταση 5 με 6 εκατ. ευρώ.

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ, λόγω και της παρουσίας του Ματίας Αλμέιδα στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, παρουσιάζεται ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός εμφανίζεται «ψημένος», αλλά η «Ένωση» θα χρειαστεί να κάνει υπομονή για να κάνει την κίνησή της. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Θέλτα θέλει να πουλήσει τον 26χρονο άσο, περιμένοντας μία πρόταση 5 με 6 εκατ. ευρώ.

Όσο, όμως, δεν φτάνει στο σύλλογο του Βίγκο μία τέτοια προσφορά, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες για την ΑΕΚ για να μπορέσει να πάρει τον παίκτη.

Στον «Δικέφαλο», μάλιστα, εκτιμούν ότι σύντομα θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για τον δανεισμό του παίκτη, του οποίου η γνώμη θα μετρήσει σχετικά με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Φέτος ο Πινέδα είχε 21 συμμετοχές, με 1 γκολ και 3 συμμετοχές, ενώ ο Αλμέιδα δείχνει έτοιμος να προχωρήσει εναλλακτικές λύσεις, εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση του Μεξικανού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x