Ευχάριστα και δυσάρεστα περιελάμβανε η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή (31/3) ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (2/4, 19:30) για τη 2η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Γκατσίνοβιτς και Βίντα να προπονούνται κανονικά και να θέτουν εαυτόν στη διάθεσή του για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Αντίθετα, ο Φαν Βέερτ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Μουκουντί έκανε ατομικό και ίσως δοκιμάσει να μπει το Σάββατο (1/4). Έτσι, η συμμετοχή των δύο τελευταίων κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ-Καλαμάτα: Βασικοί Γιάκιτς και Ντιέγκο Κόστα, στον πάγκο ο Ζίβκοβιτς

ΑΕΚ: Η «γιαγιά με το καπνογόνο» για την οποία είχε μιλήσει ο Νίκολιτς! (video)

Κονούρ: «Ολυμπιακός και Μπεσίκτας διεκδικούν τον Μαυροπάνο»

Τσακίρης: «Το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ - Είχε κι άλλο κέρδος εκτός του Κουτέσα»

Ο Τετέι κινείται νομικά κατά του Κωστή Ραπτόπουλου

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός, μετά το ''ηλεκτροσόκ'', αρχίζει και ξαναβρίσκει χαρακτήρα»

Παναθηναϊκός για ποστάρισμα Αλγουαθίλ: «Απουσία στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας - Αλαζονεία, ασέβεια και οπαδιλίκι»

Δεσύλλας: «Ζητούμενο η σωστή διαχείριση για τον Παναθηναϊκό και η ψύχραιμη ανάλυση της ήττας»

Μπάνζα: «Είμαστε ομάδα με μεγάλη ποιότητα, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε ο μήνας της κρίσης για τον ΠΑΟΚ - Δίλημμα για τον Λίσι ο παρτενέρ του Μιχαηλίδη»

TAGS: A.E.K.