Stoiximan Super League

Μουκουντί: «Η ιστορία του Καμερούν με παίκτες όπως ο Μιλά με έχει σημαδέψει»

Στα παιδικά του χρόνια και τις αναμνήσεις που έχει βλέποντας την εθνική Καμερούν, στάθηκε ο Άρολντ Μουκουντί σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό μέσο.

Για τη σχέση και την αγάπη που έχει στο Καμερούν από μικρή ηλικία, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Άρολντ Μουκουντί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό ΜΜΕ εξήγησε ότι παρόλο που αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες της εθνικής Γαλλίας, το νούμερο ένα στο μυαλό του ήταν να αγωνιστεί στην εθνική ανδρών του Καμερούν. Αυτή η επιθυμία προέκυψε από το γεγονός ότι παρακολούθησε μαζί με τον πατέρα του, πολλά βίντεο με ιστορικές στιγμές του Καμερούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990.

«Παρακολούθησα αρκετά βίντεο με τον πατέρα μου, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990. Παίκτες όπως ο Ρότζερ Μίλα, ο Στέφεν Τατάου, ο Φρανσουά Ομάμ-Μπιγίκ ή ο Τόμας Ενκόνο, αλλά και η ιστορία του Καμερούν στο ποδόσφαιρο με έχουν σημαδέψει εν μέρει», δήλωσε αρχικά ο Αρολντ Μουκούντι.

Στη συνέχεια, ανέφερε το Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2003 που ήταν το πρώτο τουρνουά που παρακολούθησε σε ηλικία 5 ετών: «Θυμάμαι το Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2003. Είχα την τύχη να παρακολουθήσω όλα τα παιχνίδια εκτός από τα ημιτελικά. Εκείνη ήταν η μέρα που ο Marc Vivien Foe πέθανε στον αγωνιστικό χώρο, δυστυχώς. Ήμουν ακόμη πολύ μικρός, αλλά είχα ήδη την επιθυμία να υπερασπιστώ το έθνος μου και να δώσω τα πάντα για αυτή τη χώρα λόγω του πάθους για το ποδόσφαιρο στο Καμερούν», ήταν τα λόγια του άσου της ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x