Τις βαλίτσες του για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα ετοιμάζει ο Σταύρος Πήλιος.

Η μεταγραφή του 22χρονου αριστερού μπακ οριστικοποιήθηκε χθες, καθώς υπήρξε η συμφωνία της ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή και αυτή θα ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου.

Η «Ένωση» έχει συμφωνήσει και με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος μέχρι πριν από λίγο καιρό έδειχνε πως είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται πως έπαιξε η συμβολή του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν εκείνος που άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του νεαρού άσου, ενώ μάλιστα μίλησε και μαζί του, ξεκαθαρίζοντας πως τον υπολογίζει το ίδιο με όλους τους παίκτες του φετινού ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα είπε στον Πήλιο πως πιστεύει σε εκείνον, τον θέλει στα Σπάτα και έτσι άρχισε η μεταξύ τους επικοινωνία, συνεχίζοντας με πολύ καλά λόγια τη μέχρι τώρα εικόνα του.

Ο Έλληνας μπακ αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, για μόνιμη εγκατάσταση, και στη συνέχεια θα φύγει για τις διακοπές του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού

TAGS: A.E.K.