Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Επιθετικό τύπου Γκαρσία ή Πόνσε και όχι τύπου Μπακαμπού θα προτιμούσε ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ»

Την εκτίμηση ότι αν η ΑΕΚ έπαιρνε επιθετικό ο Αλμέιδα θα προτιμούσε κάποιον με αγωνιστικά χαρακτηριστικά σαν του Γκαρσία ή του Πόνσε κι όχι σαν του Μπακαμπού έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στη μεταγραφολογία που φουντώνει (και) στην ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο και ερωτώμενος για το αν υπάρχει θέμα Μπακαμπού, υπογράμμισε ότι δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το ρεπορτάζ.

Παρόλο λοιπόν που εξέφρασε την άποψη ότι ο φορ του Ολυμπιακού θα ήταν καλή προσθήκη, εκτίμησε, βάσει του τρόπου παιχνιδιού του Αλμέιδα, ότι θα προτιμούσε έναν επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Γκαρσία ή του Πόνσε (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει οτιδήποτε για τον Αργεντινό).

Εξάλλου, σημείωσε ότι το ξεκαθάρισμα Μελισσανίδη πως δεν πουλάει τον Λιβάι είναι πιθανότατα συμφωνημένο και με τον προπονητή, στο πλαίσιο της προσδοκίας ότι με εμφανίσεις και σε ευρωπαϊκό όμιλο θα εκτινάξει την αξία του πάνω από 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x