Δεν λέει να ηρεμήσει από τους τραυματισμούς η ΑΕΚ. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και τίθεται εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πολωνός μέσος έδειξαν πως υπέστη τραυματισμό ψηλά στο αριστερό πόδι, στον τένοντα του μηριαίου. Ο Πολωνός μέσος έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία και ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασης, εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου ή τις αρχές Μαρτίου.

O 28χρονος άσος είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες της «Ένωσης» μετρώντας φέτος 26 συμμετοχές και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο διάστημα της απουσίας του θα χάσει μεταξύ άλλων τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Άρη, ενώ το βάρος θα κληθούν να σηκώσουν κατά βάση οι Γιόνσον και Πινέδα, με τον Γαλανόπουλο να ετοιμάζεται κι αυτός να επιστρέψει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα μετά τον τραυματισμό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα»: Η αρχηγική ομιλία του Ρέτσου πριν το ντέρμπι!

«Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»: Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Νικολακόπουλος: «Ο Γιάρεμτσουκ και οι άλλες αλλαγές του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ»

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Δεν ψηλώσαμε απότομα - Το ποδόσφαιρο στο τέλος σου δίνει όσα αξίζεις»

TAGS: A.E.K.