Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Με Ραντόνια βασικό κόντρα στον ΟΦΗ - Πρόβλημα με Σιμάνσκι

Φανέλα βασικού δίνει ο Ματίας Αλμέιδα στον Ραντόνια στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Πρόβλημα με Σιμάνσκι για την «Ένωση».

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ (28/1, 16:00).

O Αργεντινός τεχνικός δίνει φανέλα βασικού στον Νέναντ Ραντόνια, ο οποίος θα αρχίσει στο δεξί άκρο της άμυνας. Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος Βόσνιος ξεκινά για δεύτερη φορά βασικός με τους «κιτρινόμαυρους» σε επίπεδο πρωταθλήματος και πρώτη μετά τις 7 Φεβρουαρίου 2021 σε ένα παιχνίδι με τον Άρη.

Για την «Ένωση», η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός χαφ τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση του «δικεφάλου». Στον 28χρονο άσο έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει τραυματισμό ψηλά στο αριστερό πόδι, στον τένοντα του μηριαίου. Ξεκίνησε θεραπεία, την οποία θα ακολουθήσει μερικές εβδομάδες.

Ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασης το χρονικό διάστημα υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες. Κάτι που βέβαια εξάρτάται και από την αντίδραση του παίκτη οργανικά στη διαδικασία αποκατάστασης, με τον Σιμάνσκι να ενδέχεται να επιστρέψει και νωρίτερα.

Σε σύστημα 4-4-1-1, λοιπόν, κάτω από την εστία θα είναι ο Στάνκοβιτς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ραντόνια, αριστερά ο Πήλιος, με τους Βίντα και Κάλενς στο κέντρο της άμυνας. Δίδυμο στα χαφ του άξονα οι Γιόνσον και Πινέδα, με τον Άμραμπατ να αρχίζει στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Γκατσίνοβιτς στο αριστερό και τον Τσούμπερ να κινείται πίσω από τον Πόνσε στην επίθεση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ραντόνια, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος – Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Πόνσε.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Θεοχάρης, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Πισάρο.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Σωτηρίου – Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Θοράρινσον – Γκλάζερ, Γκαγιέγκος – Μπακού, Μπάκιτς, Αμπάντα – Φελίπε.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Χριστογεώργος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Ντίκο, Γιαννούλης, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x