Στο μέλλον του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αναφέρθηκε ο Τσεσλάβ Μίχνιεβιτς. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της εθνικής Πολωνίας υποστήριξε ότι ο μέχρι πρότινος άσος της ΑΕΚ έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του. Συνθήκη, η οποία προφανώς επηρεάζει και τις προσπάθειες της «Ένωσης» για επιστροφή του ποιοτικού χαφ στις τάξεις της.

«Ο Κριχόβιακ θα είναι μαζί μας μέχρι το ματς με την Ολλανδία. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψει στη Ρωσία και το Κράσνονταρ για να μιλήσει για το θέμα του. Θα δούμε ποια είναι η θέση του συλλόγου. Πάντως, ήδη, έχει πολλές προτάσεις», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μίχνιεβιτς στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (31/5).

Υπενθυμίζεται ότι Κριχόβιακ θα μεταβεί στη Ρωσία μετά τις 12 Ιουνίου, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της Κράσνονταρ το θέμα της παραμονής ή της αποχώρησής του. Να σημειωθεί πάντως ότι τα Μέσα της πατρίδας του υποστηρίζουν πως δύσκολα θα συνεχίσει στο ρωσικό κλαμπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

TAGS: A.E.K.