Stoiximan Super League

Πάει στο Κράσνονταρ στις 12 Ιουνίου ο Κριχόβιακ - Στο… περίμενε η ΑΕΚ

Ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ θα μεταβεί στη Ρωσία για να μιλήσει με την Κράσνονταρ, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του.

Το θέμα του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ παραμένει ανοιχτό στην ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης συνεχίζουν να παρακολουθούν την περίπτωσή του, ενώ ο Πολωνός χαφ είχε αφήσει κατά κάποιο τρόπο ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής χαρακτηρίζοντας ενδιαφέρον το πρότζεκτ των «κιτρινόμαυρων».

Ο Κριχόβιακ, λοιπόν, θα μεταβεί στο Κράσνονταρ μετά τις 12 Ιουνίου με τη διοίκηση της ρωσικής ομάδας, ώστε να συζητήσει το θέμα της παραμονής ή της αποχώρησής του. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, προπονητής της εθνικής Πολωνίας: «Ο Κριχόβιακ θα πρέπει να πάει στο Κράσνονταρ για κάποιο χρονικό διάστημα για να διευθετήσει τα θέματά του, επομένως μετά το ματς με την Ολλανδία δεν θα είναι στην αποστολή».

Τα Μέσα της πατρίδας του υποστηρίζουν πως ο Πολωνός χαφ δύσκολα θα συνεχίσει στην Κράσνονταρ, αφού επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρωσία αλλά την ίδια ώρα θα πρέπει να βρεθεί και η φόρμουλα. Αν θα υπάρξει κάποιος δανεισμός, μεταγραφή ή πάρει την ελευθέρας του, με το τελευταίο σενάριο να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, πάντως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x