Μια τεράστια κίνηση που θα την ενισχύσει σημαντικά ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ, αφού οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μια ανάσα από συμφωνία με τον 31χρονο πόιντ γκαρντ, Τιμ Φρέιζερ, που συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 277 παιχνίδια στο NBA!

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί με τους Μπλέιζερς, τους Ουίζαρντς, τους Πέλικανς, τους Σίξερς, τους Πίστονς, τους Γκρίζλις, τους Μπακς, τους Μάτζικ και τους Καβαλίερς, ενώ το 2015 αναδείχθηκε MVP της G-League και μέλος και της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος.

Την περασμένη σεζόν μπόρεσε να βρει συμβόλαια σε Μάτζικ και Κάβαλιερς, είναι απόφοιτος του Πεν Στέιτ και στο ΝΒΑ έχει μετρήσει 5 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 40,7% στα σουτ εντός πεδιάς κατά μέσο όρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ρογκαβόπουλος MVP της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL

Το σχόλιο του Αταμάν μετά το μπουγέλο στον Ρογκαβόπουλο: «Βρέχει και εδώ; Νόμιζα μόνο στο ΣΕΦ»

Όλα τα ρεκόρ του «μπόμπερ» Ρογκαβόπουλου μετά τη 40άρα και τα 12 τρίποντα

Παναθηναϊκός: Μπουγέλο, φατούρο και... τρέλα Σλούκα για Ρογκαβόπουλο!

Αταμάν: «Πώς να παίξει παραπάνω ο Τολιόπουλος όταν υπάρχουν Σλούκας, Σορτς, Γκραντ; - Δεν είμαστε στην αγορά για ψηλό»

Βραδιά καριέρας για Ρογκαβόπουλο και… φατούρο μετά την ιστορική εμφάνιση: «Όλοι στην ομάδα με πιστεύουν»

Η βαθμολογία της Stoiximan GBL μετά τις νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Αταμάν: «Συγχαρητήρια στον Ρογκαβόπουλο για το ρεκόρ - Θα φανεί με την Αρμάνι αν επιστρέψαμε, όχι σήμερα»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ζούρος: «Η εμφάνισή μας ήταν η απόλυτη ξεφτίλα»!

Διέλυσε τα κοντέρ και έγραψε ιστορία στην Stoiximan GBL με 12 τρίποντα ο Ρογκαβόπουλος!

TAGS: A.E.K.