Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν η Εβίτα Ξηντάρα με την Ένωση να ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας των δύο πλευρών. Η 30χρονη λίμπερο ήταν βασικό μέλος στην φετινή επιτυχημένη σεζόν για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η Εβίτα Ξηντάρα ξεκίνησε τη καριέρα της στον Ηρακλή Κηφισιάς , ενώ αγωνίστηκε για 5 χρόνια στον ΖΑΟΝ από το 2011 έως το 2016. Επόμενος σταθμός της καριέρας της η Θέτιδα Βούλας, πριν υπογράψει στον Παναθηναικό για να κατακτήσει το νταμπλ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Εβίτα Ξηντάρα. Η 30χρονη (09/02/1993) διεθνής λίμπερο, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και έτσι παραμένει στο δυναμικό της ομάδας μας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Η Εβίτα αποτέλεσε μέλος της φετινής ομάδας, που έγραψε Ιστορία, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας στην Άρτα, ενώ συνέβαλλε στα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία που κατέγραψε συνολικά η ΑΕΚ.
Εβίτα, καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά με τα «κιτρινόμαυρα»!»


Επιμέλεια: Βασίλης Μαχαίρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δυσαρέσκεια στο τριφύλλι για την περιγραφή του ντέρμπι από την ΕΡΤ: «Aκόμη μια αντί-Παναθηναϊκή μετάδοση»

Κιαπίνι: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, αυτό που ζήσαμε ήταν φανταστικό»

Αλύγιστος Παναθηναϊκός, τούμπαρε τον Ολυμπιακό σε μυθική ντερμπάρα στο Μετς!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στο Μετς με φόντο την κορυφή

Volley League γυναικών: Ξέσπασε στη Θέτιδα η ΑΕΚ, επιστροφή στις νίκες για ΖΑΟΝ, νίκησε στην έδρα του ΠΑΟΚ ο ΑΟ Θήρας!

Το συγκλονιστικό γράμμα του Ιβάν Μίλκοβιτς με αποδέκτη κάθε αθλητή

Βουρδέρης: «Απίστευτη χαρά και ανακούφιση, διότι έχει περάσει πολλά από την αρχή της σεζόν»

Μαμάης: «Η ομάδα έδωσε την ψυχή της, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το όγδοο: Η Χρυσή Βίβλος του Λιγκ Καπ

Άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ με μυθικό Ατανασίγιεβιτς και σήκωσε ξανά το Λιγκ Καπ ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

TAGS: A.E.K.