Βόλεϊ

Πρεμιέρα με μεγάλο «διπλό» για τον Πανιώνιο Betsson!

Ο Πανιώνιος Betsson στην έναρξη της φετινής Volley League ανδρών πέρασε από το Ζηρίνειο καταφέρνοντας να επιβληθεί με 3-2 σετ της Κηφισιάς για να κάνει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στο πρωτάθλημα!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Πανιώνιος ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο φινάλε ενός αγώνα που κρίθηκε στο νήμα και ήταν εντυπωσιακός.

Οι Νεοσμυρνιώτες «λύγισαν» στο τάι-μπρέικ το σύνολο από τα βόρεια προάστια, με τις δύο ομάδες να δίνουν σπουδαία μάχη μετά το 2-2 στα σετ.

Ο Πανιώνιος Betsson ήταν τελικά εκείνος που πανηγύρισε τη νίκη με το 3-2 ((23-25, 25-21, 25-21, 18-25, 13-15), ενώ, κορυφαίος της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Σπύρος Μπαρμπούνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x