Με τους Τζαβέλλα και Μήτογλου να είναι οι μοναδικοί στόπερ που υπολογίζονται αυτήν την στιγμή στην ΑΕΚ, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας και πιθανότατα θα σημειωθούν σύντομα εξελίξεις.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η Ένωση έχει ήδη συμφωνήσει με ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό και παλεύει για να τα βρει και με την ομάδα του.

Ο Ματίας Αλμέιδα επιθυμεί να έχει τουλάχιστον έναν καινούργιο οπισθοφύλακα στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» στην Ολλανδία και οι άνθρωποι του συλλόγου τα δίνουν όλα προκειμένου να κλείσει άμεσα η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σβάρνας έχει ήδη αποχωρήσει με δανεισμό για την Πολωνία και τη Ράκοφ, ενώ ο Βράνιες είναι φευγάτος, με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Βοσνία να αναφέρουν ότι έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει σε... reality show και σκέφτεται σοβαρά να την αποδεχτεί!

Η προετοιμασία της ΑΕΚ αναμένεται να λάβει χώρα μεταξύ 12 και 29 Ιουλίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.