Σε μια σημαντική προσθήκη για τον ελληνικό κορμό της προχώρησε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Όμηρο Νετζήπογλου.

Ο 20χρονος σούτινγκ γκαρντ (1,96μ.) έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, ο οποίος του έκανε πρόταση ανανέωσης για τρία χρόνια, ωστόσο εκείνος προτίμησε την καλύτερη προσφορά της ΑΕΚ. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει ακόμη και τους «αιώνιους». Η συμφωνία θα ανακοινωθεί τυπικά όταν λυθεί το θέμα των ban της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.

Ο Νετζήπογλου, ο οποίος έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Ανδρών (χωρίς να κάνει συμμετοχή), είχε φέτος 5,6 πόντους (39,6% στα τρίποντα), 1,9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 19,6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Αποτελεί, ουσιαστικά, τη δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ, καθώς είχε προηγηθεί η απόκτηση του Ζώη Καράμπελα, ο οποίος είχε συμφωνήσει από πέρσι, αλλά φέτος έπαιξε στον Απόλλωνα Πάτρας.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Μαρούσι βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Σάκοτα: «Δεν θυμάμαι ξανά κάτι τέτοιο με τους τραυματισμούς»

Δεν έχει τέλος η κακοδαιμονία στην ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο ιατρικό δελτίο της Ένωσης - Μαγνητική για Φλιώνη

Μπάντιο: «Το πρόγραμμα είναι σκληρό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι - Εξίσου σημαντικό με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα»

Σάκοτα: «Πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Μπράουν από το ματς - Άδικο να μείνουμε στις βολές»

Τα όργια του Μπάντιο απέναντι στους αξιόμαχους «κιτρινόμαυρους»: Τα highlights του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο ματς, έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ - Η άμυνα του β' μέρους μας βοήθησε και στην επίθεση»

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός 12άδας και ο Χολ

Λύγισε στο φινάλε τη μαχητική ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με σούπερ Μπάντιο

Κούσης: «Δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ, θέλει ΝΒΑ - Κλίμα ευφορίας στον Άρη, κυριαρχικός Ηρακλής»

TAGS: A.E.K.