Ελλάδα

Το Μαρούσι βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Η ΚΑΕ Αμαρουσίου βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της περσινής Ευρωλίγκας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε μια όμορφη και αξιέπαινη κίνηση προέβη η ΚΑΕ Αμαρουσίου, λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλειστό του Αγίου Θωμά για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βράβευσε τόσο τους «ερυθρόλευκους», όσο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, για την κατάκτηση της περσινής Ευρωλίγκας, με τον ιδιοκτήτη του Αμαρουσίου, Δήμο Στασινόπουλο, να δίνει τα εν λόγω βραβεία στον Έλληνα κόουτς και τον γενικό διευθυντή των Πειραιωτών, Νίκο Λεπενιώτη.

Θυμίζουμε πως ο Μπαρτζώκας έχει τιμήσει το Μαρούσι για πολλά χρόνια, τόσο από το πόστο του αθλητή, όσο και από εκείνο του προπονητή.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x