Η ΑΕΚ έχει μπει σε... νέα εποχή. Η είσοδός της στο νέο της γήπεδο δημιουργεί νέα δεδομένα, αφού η ομάδα επέστρεψε στο σπίτι της και θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό για να επιστρέψει στην κορυφή.

Την ίδια ώρα με το... εξωαγωνιστικό, υπάρχει και το ζήτημα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» προοδεύουν, αλλά προφανώς θέλουν και έξτρα δουλειά.

Μία από τις τελευταίες κινήσεις που έχουν γίνει, είναι η είσοδος του Αρόλντ Μουκουντί στην ενδεκάδα. Αυτό συνέβη όταν τραυματίστηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Τζαβέλλας, με τον 25χρονο στόπερ να μπαίνει στο ματς. Ένα ημίχρονο στο Αγρίνιο και ένα ολόκληρο ματς με τον Ιωνικό στην «Αγια-Σοφιά OPAP Arena» έφταναν για να πάρει το... χειροκρότημα ο Καμερουνέζος αμυντικός, αλλά και να μαγνητίσει το βλέμμα των συμπατριωτών του.

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως ο τεχνικός του Καμερούν, Ριγκομπέρ Σονγκ, τον παρακολούθησε στο πρόσφατο ματς. Παρακολουθεί αρκετά το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού σε αυτό αγωνίζονται οι Ενκουλού, Κούντε, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζαν και οι Σονί, Επασί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από το Καμερούν θα συνεχίσουν να παρακολουθούν και μάλιστα διά ζώσης τον Μουκουντί, ενώ έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε με ανθρώπους που ξέρουν πράγματα για τον στόπερ της ΑΕΚ. Ακόμη και με ανθρώπους από τη Σεντ Ετιέν έχουν μιλήσει για να μάθουν όσα θέλουν! Δεν θα είναι καθόλου περίεργο να βρεθεί εντός της λίστας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τουλάχιστον στην προεπιλογή. Ας το κρατήσουμε αυτό και θα επανέλθουμε.



Πάμε και σε ένα ακόμη θέμα, πάλι που αφορά παίκτη της ΑΕΚ, αλλά κάτι που έγινε προ εβδομάδων. Ίσως να έχει και λίγο πάνω από ένα μήνα! Υπήρξε ενδιαφέρον και μάλιστα σοβαρό από ομάδα της Πορτογαλίας για τον Μιλάντ Μοχαμάντι. Όταν μάλιστα δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οι ελπίδες των ανθρώπων της Ριο Άβε αλλά και μίας ακόμη ομάδας από την ιβηρική χερσόνησο αναπτερώθηκαν.

Τι έγινε τελικά; Στην επαφή που είχε με ανθρώπους της ΑΕΚ... μεσάζοντας και όχι η ίδια η ομάδα, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Είναι σημαντικός για την ομάδα μας, δεν παραχωρείται». Πόσω μάλλον όταν ρωτήθηκαν για το αν υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος, αφού η Ρίο Άβε δεν είχε τη δυνατότητα να δώσει τα χρήματα, τότε η πόρτα έκλεισε μια και καλή.

Διότι, όντως, για τους «κιτρινόμαυρους» είναι σημαντικός ο Μοχαμάντι. Πίσω από τον Χατζισαφί δεν υπάρχει άλλος, ενώ στην αρχή απλά είχε λιγότερο χρόνο λόγω της διάταξης με τα τρία στόπερ και την επιλογή να παίξουν άλλοι ποδοσφαιριστές ως φουλ-μπακ. Αλλά να σημειωθεί και εδώ πως στους κιτρινόμαυρους έχουν αρχίσει πλέον να βλέπουν τελείως διαφορετικά το θέμα των πωλήσεων...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο»

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι για τον τίτλο - Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά με ΑΕΚ θα κερδίσει»

Παγκάκης: «Όσο υπάρχει ελπίδα πρέπει να το παλέψει ο Παναθηναϊκός»

Σαββόπουλος: «Ερωτηματικό για τον Άρη αν θα κάνει απόψε πρόβα τελικού ή θολώσει τα νερά»

Κετσετζόγλου: «Πραγματικός τελικός για την ΑΕΚ-Μπορεί να αλλάξει και όλη η τετράδα μπροστά»

Ψηλά στην ατζέντα του Βίλας-Μπόας το θέμα του Κάρμο

TAGS: A.E.K.