Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Το… υβριδικό σύστημα της ΑΕΚ - Τελείωσε φέτος η ανασφάλεια τι θα δεις στο β' ημίχρονο

Για την ευελιξία (και την ελευθερία κινήσεων) που δίνει η τακτική Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ και τις σταθερές που επιτέλους εμφανίζει στο παιχνίδι της μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην αγωνιστική πρόοδο που συνεχίζει να δείχνει η ΑΕΚ (ως αποτέλεσμα και της τακτικής προσέγγισης του Ματίας Αλμέιδα) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι το σύστημα που έχει καταλήξει ο Αργεντινός είναι σχεδόν… υβριδικό.

Εξήγησε λοιπόν ότι οι μόνοι από το κέντρο και μπροστά που έχουν σταθερή θέση είναι οι Σιμάνσκι και Γκαρσία (ως «κόφτης» και σέντερ-φορ αντίστοιχα), ενώ οι υπόλοιποι έχουν ελευθερία κινήσεων για να συνδυάζονται και να φτάνουν όλοι σε τελικές προσπάθειες.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε, το κυριότερο είναι ότι η ομάδα εμφανίζει σταθερές στο παιχνίδι της και εξαφανίζει την ανασφάλεια που υπήρχε μέχρι πέρυσι για το τι θα δεις ακόμα και στο... β' ημίχρονο.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι με τις υπάρχουσες βαθμολογικές συνθήκες ακόμα και η ισοπαλία στο δύσκολο ματς με τον Άρη δεν μοιάζει να αρκεί, ενώ απαντώντας αν θ’ αγοραστεί στο τέλος της σεζόν ο Πινέδα, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι δύσκολο, αλλά έτσι λέγαμε και με τον Αραούχο και στο τέλος θα μπει σε κανέναν… πυλώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x