Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην μπασκετική ΑΕΚ. Στα τεστ που έγιναν σήμερα στους «κιτρινόμαυρους» βρέθηκε ένα ακόμα θετικό (αφορά παίκτη), το οποίο είναι το τρίτο το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Προμηθέα για το πρωτάθλημα, έπειτα από τα δύο κρούσματα στην «Ένωση», ενώ στις εξετάσεις του Σαββάτου που ακολούθησαν είχαν βγει αρνητικά όλα τα δείγματα.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Νίζνι την Τετάρτη (3/3, 18:00) εκτός έδρας. Στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Μέχρι να βγουν τα σημερινά αποτελέσματα, δεν υπήρχε ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης με την ομάδα της Ρωσίας, αλλά πλέον στην ΑΕΚ είναι σ’ επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πετρίδης: «Για την ώρα δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα με τη Νίζνι»

Αρνητικά τα τελευταία τεστ κορωνοϊού στην ΑΕΚ

Οριστικό: Αναβολή στο Προμηθέας-ΑΕΚ

Κι άλλο θετικό κρούσμα στην ΑΕΚ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Στιγμή… Shaqtin' A Fool για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα, με έξι συνεχόμενα άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα ο Σαμοντούροφ, δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καρδίτσα

Άνετη νίκη κόντρα στον Παναθλητικό για τον Παναθηναϊκό, πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μερσίν

TAGS: A.E.K.