Νύχτα… εφιάλτης για την ΑΕΛ Novibet. Οι «βυσσινί» κόντραραν για λίγο τον Βόλο στην εντός έδρας αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ωστόσο υπέστησαν τη συντριβή με σκορ 5-2 από την ομάδα του Χουάν Φεράντο.

Η συγκεκριμένη ήττα, είναι η δεύτερη πιο βαριά εντός έδρας ήττα για την ΑΕΛ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η μεγαλύτερη συντριβή που υπέστησαν ποτέ στο «σπίτι» τους οι Λαρισαίοι, ήταν πριν 30 χρόνια, αλλά στο Αλκαζάρ.

Για τη σεζόν 1995/96 λοιπόν η ΑΕΛ είχε φιλοξενήσει στο ιστορικό της γήπεδο τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής τον ΟΦΗ ο οποίος πέρασε από τον κάμπο με το εμφατικό 6-2! Για τους Κρητικούς είχαν σκοράρει από δύο γκολ οι Ρίζνιτς και Μούταρ και από ένα οι Μαχλάς και Μιτιτς.

Να σημειωθεί ότι εκείνη τη σεζόν η ΑΕΛ δεν κατάφερε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία και υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»