Την απόκτηση του Κυριάκου Μαζουλουξή ανακοίνωσε η ΑΕΛ, ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή με τον 29χρονο στόπερ.
Ο Μαζουλουξής γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1997 στη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1,83μ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Άρη, με τον οποίο πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του σε επίπεδο ανδρών, πριν μετακομίσει στο Βέλγιο για τη Λιρς
Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Εργοτέλη, Λαμία, Κηφισιά, Χανιά και Πανιώνιο, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Στρούγκα στη Βόρεια Μακεδονία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Μαζουλουξή, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ.
Γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1997 στη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1,83 μ. Ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Άρη, με τον οποίο έκανε και το ντεμπούτο του στους μεγάλους, πριν συνεχίσει στη Lierse SK στο Βέλγιο. Ακολούθησε η επιστροφή του στην Ελλάδα, όπου φόρεσε τις φανέλες του Εργοτέλη, της Λαμίας, της Κηφισιάς, των Χανίων και του Πανιωνίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Struga στη Βόρεια Μακεδονία. Έχει επίσης αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας Κ21.
Τον καλωσορίζουμε στη βυσσινί οικογένεια, ευχόμενοι τα καλύτερα που επιθυμεί με Υγεία κι επιτυχίες!
Καλή αρχή Κυριάκο!».