Το παιχνίδι στη Λάρισα έχει ξεφύγει! Ο διαιτητής Ευαγγέλου και ο Κουμπαράκης στο VAR έχουν αφήσει τη σκληρή αντιμετώπιση του Κάρολ Σβιντέρσκι να περάσει σχεδόν ατιμώρητη, με τον Πολωνό φορ του Παναθηναϊκού να δέχεται τρία χτυπήματα και να «τρώει το ξύλο της αρκούδας», αλλά οι παίκτες της ΑΕΛ να βλέπουν μόλις μία κίτρινη κάρτα.

Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet εξέδωσε ανακοίνωση στο ημίχρονο, καταγγέλλοντας ότι ο διαιτητής «δίνει τα ρέστα του υπέρ των φιλοξενουμένων» και ότι «κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να κλέψει το παιχνίδι από την ΑΕΛ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet:

«Το σερί των κακών διαιτησιών για την ΑΕΛ Novibet δυστυχώς συνεχίζεται… Απαράδεκτος Ευαγγέλου με όσκαρ άθλιας διαιτησίας, δίνει τα ρέστα του υπέρ των φιλοξενουμένων. Ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να κλέψει το παιχνίδι από την ΑΕΛ Novibet. Επιτέλους ξυπνήστε κ. Λανουά! Θα συνεχίσουμε να τον παρακολουθούμε και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και εφόσον χρειαστεί θα επανέλθουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»