Ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή για την ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας (11/08) την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 32χρονο Χιλιανό εξτρέμ, Άνχελο Σαγάλ.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να προέρχεται από μια γεμάτη διετία στον Απόλλωνα Λεμεσού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Χιλιανού επιθετικού Άνχελο Σαγάλ για τον επόμενο χρόνο.

Ο 32χρονος (18/04/1993) αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και φορ (1,82), διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Χιλής σε 18 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 2 γκολ, ενώ έχει συμμετάσχει και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2017, κατακτώντας τη 2η θέση, χάνοντας στον τελικό από την Γερμανία.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Ουατσιπάτο (Μεξικό), Πατσούκα (Μεξικό), Χουάρεζ (Μεξικό), Ντενίζλισπορ (Τουρκία), Γκαζιαντέπ (Τουρκία) και Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) ενώ την τελευταία διετία ήταν μέλος του Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο.

Καλωσορίζουμε τον Άνχελο στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα βυσσινί!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκολιτς: «Μάλλον στο δρόμο της επιστροφής ο Κουτέσα, δεν υπάρχει θέμα με τον Γκεοργκίεφ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και την ισοπαλία του Ολυμπιακού στον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός δίδαξε fair play με μια ξεχωριστή κίνηση για τον Ελ Κααμπί

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα Νίστρουπ για διάταξη και πρόσωπα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Ουναΐ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Ελ Κααμπί

Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί: «Να είναι δυνατός και να έχει υπομονή, είμαστε όλοι μαζί του»

Γρηγορίου :«Ο Φαμπιάνο δεν αναπληρώνεται - Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

Κετσετζόγλου: «Με σωστή νοοτροπία η ΑΕΚ - Σε τρία ματς στη Φιλαδέλφεια έχει βάλει 13 γκολ»

Η «μαγεία» Μάγερ και ο εκτελεστής Βάργκα: Τα highlights από την πεντάρα της ΑΕΚ στον Άρη

Νίκολιτς: «Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο - Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα σε μια πολύ μεγάλη και απαιτητική σεζόν»