Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός των συγχαρητηρίων στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας, θέλει να ευχαριστήσει με τον πιο θερμό τρόπο τους 5.000 οπαδούς μας, οι οποίοι στήριξαν από το 1ο μέχρι το 95ο λεπτό τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές, ώστε να πετύχουμε αυτήν την πολύ σημαντική νίκη για τον φετινό στόχο της ομάδος μας, που είναι η κατάκτηση μιας θέσεως μεταξύ της 5ης και της 10ης της Super League.

Η μεγάλη δύναμη της ΑΕΛ είναι οι οπαδοί της και όταν την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και στις 15:00 το μεσημέρι που έγινε ο αγώνας 5.000 μέλη οικογενειών είναι κοντά μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα.

Είμαστε βέβαιοι ότι με ηρεμία, με εμπιστοσύνη στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας, με αντιδράσεις και ανακοινώσεις μόνο όταν πρέπει, μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς μας σε όλον τον κόσμο και τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές μας να είναι μαζί μας στις δύσκολες στιγμές και με σωστή οικονομική διαχείριση και συνέπεια, ώστε η ΑΕΛ να μην ξαναπτωχεύσει ποτέ, θα καταφέρουμε μέσα στο σωστό χρόνο να ξαναφέρουμε την ΑΕΛ μας εκεί που της αξίζει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονείται με την Άαρχους ο Γιόνσον μετά την αποχώρηση από την ΑΕΚ

Και επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Κοτσόλης

Τσακίρης: «Τι πιστεύουν οι Νίκολιτς-Ριμπάλτα ότι θ’ αυξήσει τις πιθανότητες της ΑΕΚ για Champions League»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός παζαρεύει με τρεις και παίζει πόκερ με άλλους τρεις»

Ολυμπιακός: Αρχίζει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Παγκάκης: «Μπορεί να δώσει χρήματα για Καλάμπρια η Σασουόλο, αλλά… - Σε καλό δρόμο του Φαν Ντρόγκελεν»

O «Μr. Assist» παραμένει στην Κρήτη: Επίσημη η ανανέωση του Γκονθάλεθ με τον ΟΦΗ!

Κετσετζόγλου: «Γιατί βλέπω θετικές για την ΑΕΚ τις εξελίξεις με Λουτσέσκου-Μεντιλίμπαρ»

Σταματέλος: «Στο προσκήνιο και πάλι ο Γιαννούλης για τον Ολυμπιακό - Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τσάπρα»

«Ψάχνει δεξί μπακ η Σασουόλο, στα υπόψιν ο Καλάμπρια του Παναθηναϊκού»