Η 26η Οκτωβρίου του 1986 ήταν μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ένας 29χρονος καθηγητής από την Ελασσόνα, ο Χαράλαμπος Μπλιώνας, έπεσε νεκρός μετά από φωτοβολίδα που καρφώθηκε στην καρωτίδα του.

Η ΑΕΛ δεν ξεχνά αυτή τη θλιβερή επέτειο και σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει τον άτυχο άνδρα αθάνατο τονίζοντας πως οι εικόνες από εκείνη τη μέρα συνθλίβουν τις ψυχές όλων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

26 Οκτωβρίου 1986. Η πρώτη δολοφονία σε ελληνικό γήπεδο, με το αθώο αίμα του 29χρονου καθηγητή Χαράλαμπου Μπλιώνα, να βάφει τις κερκίδες του Αλκαζάρ! Μία ολόκληρη χώρα συγκλονίζεται από το απίστευτο γεγονός και η αγανάκτηση για την φρικώδη έκφανση του χουλιγκανισμού, κυριεύει κάθε ανθρώπινη υπόσταση.

Η οικογένεια της ΑΕΛ για μία ακόμη φορά βυθίζεται στην ανείπωτη θλίψη, την ίδια ώρα που εκατομμύρια "γιατί" ζητούν μάταια ίχνος έστω ερμηνείας.

Σήμερα, 34 χρόνια μετά, η αποφράδα εκείνη μέρα ξανάρχεται μακάβρια στους λογισμούς μας και η εικόνα του φορείου με το άψυχο σώμα του Μπάμπη να διασχίζουν το εμβρόντητο Αλκαζάρ, συνθλίβει τις ψυχές μας. Αθάνατος!!!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επισκέφτηκαν το «Γ. Καραϊσκάκης» στελέχη του ολλανδικού ποδοσφαίρου – Εντυπωσιάστηκαν από το σχέδιο για το νέο γήπεδο

Με τρεις απουσίες ο Βόλος ELABET κόντρα στην Κηφισιά Tutu Deals

Παναιτωλικός: Με δύο επιστροφές, αλλά και έξι απουσίες η αποστολή για Άρη

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»