Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΑΕΛ προς τη Θύρα 1!

Σε ανακοίνωσή της απαντά στα όσα ανέφερε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών έχει συμβάλει στην καταστροφή της ομάδας τα τελευταία χρόνια και τονίζοντας πως θα επιδιώξει να αποδείξει δικαστικά ότι λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση!

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Εχθές η διαβόητη Θύρα 1 που μόνο ΑΕΛ δεν είναι, προσπάθησε για να ξεπλύνει το έγκλημα της με ένα κρεσέντο υποκρισίας, να καταδικάσει δήθεν την επίθεση με ανθρωποκτόνο δράση που προκάλεσε η ίδια στον απερχόμενο ιδιοκτήτη της ΑΕΛ.

Σωστά τους συμβούλευσαν οι δικηγόροι τους, γιατί και οι κατηγορούμενοι χρειάζονται την υπεράσπιση τους. Σήμερα επανέρχονται αναδιπλούμενοι, δηλώνοντας πόσο «καλά παιδιά με λευκό ποινικό μητρώο είναι» και αφήνοντας υπονοούμενα ως κριτές που δεν είναι, για τον απερχόμενο ιδιοκτήτη.
Όταν όμως οι φασίστες της διαβόητης θύρας 1 θα βλέπουν τις φάτσες τους στα βίντεο της δολοφονικής επίθεσης να ουρλιάζουν μπροστά στην εστία του Νταβέλη «θα σε θάψουμε στο σπίτι σου απόψε», τότε θα πρέπει η εγκληματική τους οργάνωση να αποδείξει στον εισαγγελέα εάν και κατά πόσο είναι «καλά παιδιά».

Καλά κάνει λοιπόν η Θύρα 1 μετά των εκπροσώπων της και συσπειρώνεται στο οργανωμένο έγκλημα της, γιατί προφανώς ξέμειναν από δικαιολογίες στα μάτια της τοπικής κοινωνίας ως εγκληματική οργάνωση που είναι και δρουν εδώ και χρόνια ανεξέλεγκτα. Εν κατακλείδι, δεν είστε ούτε θεσμικός φορέας , ούτε εκπρόσωποι της ΑΕΛ.

Την ΑΕΛ την καταστρέφετε χρόνια τώρα μεθοδικά με τις εγκληματικές ενέργειες σας, γιατί κάποιοι σας έπεισαν ότι μπορείτε να αυτοδικείτε. Θα αποδείξουμε δικαστικά ότι είστε εγκληματική οργάνωση. Καταλαβαίνουμε το άγχος που σας έχει καταβάλει μετά και τα τελευταία εγκλήματα που έχετε διαπράξει. Να είστε βέβαιοι ότι η δικαιοσύνη σας περιμένει.

Εξάλλου κανένας εγκληματίας στο τέλος δεν ξεφεύγει από τη δικαιοσύνη, ακόμη και όταν πιστεύει ότι αργεί

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube