Μία ανάσα από έναν ακόμη πανελλήνιο τίτλο είναι ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το 26ο σερί πρωτάθλημα σε πανελλήνιο αγώνα.

Η αρχή του ιστορικού ρεκόρ του Α. Παπαθανασίου έγινε με τα Λέιζερ, ακολούθησαν τα Finn και εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιονίκης μας πρωταγωνιστεί στην κλάση Star.

Ο αγώνας είναι open και ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στον Φαληρικό Όρμο με διοργανωτή τον Ν.Ο. 78 υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Έχουν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες τέσσερις ιστιοδρομίες και ο Α. Παπαθανασίου με τον Στέλιο Νούτσο (Ν.Ο.78) φιγουράρουν στην πρώτη θέση έχοντας κερδίσει όλες τις κούρσες.

Δεύτεροι είναι οι Γεώργιος Καραδήμας (ΙΟΠ) - Μάριος Καραδήμας (ΣΕΑΝΑΤΚ) με τέσσερις δεύτερες θέσεις και ακολουθούν δύο ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού, οι Αντώνης Τσότρας- Ηλίας Τσαταλιός με ισάριθμες τρίτες θέσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα

Χρήστος Βολικάκης: Από την Ολυμπιακή ποδηλασία στο μεγάλο στόχο του Ironman 2027

Έτοιμη να «σφραγίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια του Γκιώνη

Έξι Έλληνες πρωταθλητές δήλωσαν συμμετοχή στο WTT Feeder του Ντίσελντορφ

Η άμυνα των Seahawks «έπνιξε» τους Patriots και έφερε το Super Bowl στο Σιάτλ

Ο Παναθηναϊκός 4-3 σετ τον Ολυμπιακό, διπλό το κέρδος του στην Α1 πινγκ πονγκ γυναικών

Η Ελλάδα άνοιξε την παρέλαση των Εθνών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Μιλάνο

Με την πρώτη θέση στους «32» των παμπαίδων Μαρκουλάκης, Αλεξίδης στο Europe Youth Tournament πινγκ πονγκ της Κροατίας

Παναθηναϊκός Α.Ο. για περιστατικό με Μπαρτζώκα: «Έχουν στερέψει τα λόγια - Συμπαραστεκόμαστε στην ΚΑΕ»