Με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του Περιστερίου bwin, ο Δημήτρης Αγραβάνης πιστεύει ότι μπορεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του στο παρκέ και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σ’ ένα ιστορικό σύλλογο, στον οποίο έχει αγωνιστεί και ο αδερφός μου. Το Περιστέρι bwin έχει φιλάθλους, οι οποίοι στηρίζουν με πάθος την ομάδα και φυσικά κόουτς τον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες.

Υπό τις οδηγίες του πλέον, πιστεύω ότι μπορώ να βγάλω στο παρκέ τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Άγγελος Παπανικολάου μετά την παραίτηση Λιόλιου

Συνέτριψε τον Παναθλητικό και παρέμεινε στην κορυφή Allwyn WBL1 ο Παναθηναϊκός!

Ολοκληρώθηκε μέσα σε 40 λεπτά η απολογία του Γιώργου Μαυραγάνη

Το απόγευμα της Τρίτης (27/10) στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Κόντσαρ

Μπαρτζώκας: «Οπουδήποτε πηγαίνουμε, πρέπει να παίζουμε σοβαρά για τον κόσμο μας»

Προπονητής Προμηθέα για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Ό,τι πράξουν οι αρμόδιοι, θα ακολουθήσουμε»