Το καλοκαίρι κοντεύει να τελειώσει και πολλές είναι οι ομάδες που μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμό προπονήσεων, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ωστόσο, το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σχετικά με το ποιες ομάδες θα απαρτίζουν το πρωτάθλημα της Basket League τη χρονιά 2016-17.

Ο νέος παίκτης του Δούκα και Α' Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ, Μάνος Παπαμακάριος «πέταξε» τα καρφιά του στο twitter, σχετικά με αυτό το γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και διεθνής με την Εθνική, έγραψε «16 Αυγούστου σήμερα. Μήπως ξέρει κανείς ποιες ομάδες θα παίξουν στο πρωτάθλημα της Α1?».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε από το -17 με άμυνα για σεμινάριο και παρέμεινε στην κορυφή ο Αθηναϊκός!

Εμψύχωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Άρης Betsson: Πολύ ψηλά στη λίστα των γκαρντ η περίπτωση του Κόρι Τζόσεφ!

Μπούτσκος: «Έχουμε πίκρα που δεν φύγαμε νικητές - Να δούμε τα κριτήρια των διαιτητών στις επαφές»

Χολμς: «Έχουμε τραυματίες αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία»

Αταμάν: «Κάποιοι δεν αξίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα - Είναι αργά για αλλαγές, όσοι δεν ακολουθούν δεν θα παίζουν»

Το comeback του ΠΑΟΚ και η ψυχραιμία του Παναθηναϊκού: Tα highlights από το «θρίλερ» στο Παλατάκι

Μπούτσκος: «Περήφανος για το πώς προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο - Λεπτομέρειες έκριναν το ματς, ψηλά το κεφάλι»

Οι αντιδράσεις του Μυστακίδη στο δραματικό φινάλε του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Καρφιά Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες δεν μας προσφέρουν τίποτα - Δεν μπορώ να βρω τη λύση, εκείνοι πρέπει να τη βρουν»!