Οι διεθνείς μας έχουν κατακτήσει ήδη ένα μετάλλιο και περιμένουμε αν θα έχουμε κι άλλους αθλητές στο βάθρο.

Την Παρασκευή, υπήρχε αγωνιστική δράση… 14 ωρών, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Από τις πολλές συμμετοχές, το U15 χωρίστηκε σε τρεις υποκατηγορίες U15, U13 και U11, προκειμένου τα παιδιά να πάρουν περισσότερα παιχνίδια. Με δεδομένο ότι οι συμμετοχές στις συγκεκριμένες κατηγορίες έφτασαν τις 250, όλες οι αποστολές χειροκρότησαν αυτήν την πρωτοβουλία.

Παρά την κούραση των διοργανωτών, τα παιδιά έπαιξαν πολλά παιχνίδια, αποκόμισαν εμπειρίες και οι προπονητές των 15 χωρών που συμμετέχουν στη διοργάνωση, έδωσαν συγχαρητήρια στην ελληνική ομοσπονδία μπάντμιντον, καθώς προτίμησε να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές να αγωνιστούν, παρά να τελειώσει τα ωράρια νωρίτερα. Το αποτέλεσμα; Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν το Σάββατο στις 00:30 το πρωί!!!

Ο Φινλανδός, απεσταλμένος από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, επιδιαιτητής, μάλιστα, εμφανώς κουρασμένος, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την ιδέα και δεσμεύτηκε ότι θα προτείνει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να ακολουθηθεί το παράδειγμα της Ελλάδας και στο εξωτερικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube