Η προγραμματισμένη για τις 11:30 κλήρωση του Κυπέλλου για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα πάρουν μέρος ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, αναβλήθηκε, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Η διαδικασία αναμένεται να γίνει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Τρίτη (21/03) την ίδια ώρα (11:30).

Το τηλεφώνημα έγινε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της κλήρωσης και ο Ζήσης Βρύζας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι πρέπει να εκκενωθεί ο χώρος, όπως και έγινε άμεσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία ώστε να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι χώροι και να επιστρέψουν όσοι είναι παρόντες για να ξεκινήσει η διαδικασία με μικρή καθυστέρηση. Ωστόσο, τελικά αναβλήθηκε η κλήρωση και στον χώρο θα βρεθούν οι πυροτεχνουργοί για να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ που βγήκε λίγο μετά τις 12:30 αναφέρει: «Για την Τρίτη 21/3/2017 και ώρα 11:30 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή μετατέθηκε η κλήρωση, για την ημιτελική φάση καθώς και την τυπικά γηπεδούχο στον τελικό αγώνα, του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-17, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 17/3/2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο και αναβλήθηκε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube