Εβδομάδα χωρίς Ευρωλίγκα αποδείχθηκε πως θα είναι η τρέχουσα, καθώς μετά τις οκτώ αναβολές που προηγήθηκαν, έρχεται να προστεθεί και η τελευταία, στο μοναδικό παιχνίδι που είχε απομείνει στο πρόγραμμα.

Ο λόγος για το Αρμάνι Μιλάνο-Ζενίτ, που λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων σε παίκτες που ανακοίνωσε η ρωσική ομάδα, αλλά και υπό τον φόβο της περαιτέρω διασποράς δεν θα διεξαχθεί όπως ήταν προγραμματισμένο αύριο Παρασκευή. Έτσι η 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας οδηγήθηκε σε αναβολή ολοκληρωτικά.

Τα κρούσματα στην ρωσική ομάδα πάντως, θα έχουν προέκταση και στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την προσεχή Πέμπτη (13/1). Και αυτό διότι ακόμα και με βάση το νέο πρωτόκολλο που ψήφισαν οι ομάδες, δεν θα έχουν συμπληρωθεί επτά ημέρες από την στιγμή που νόσησαν οι ρώσοι, οπότε το πιθανότερο είναι να μην διεξαχθεί, όπως και το άλλο ματς της Ζενίτ με την Βιλερμπάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: Ορίστηκαν οι έδρες για τα παιχνίδια των ισραηλινών ομάδων με τις Φενέρ και Εφές

Η Euroleague εντυπωσιάστηκε από το ξέσπασμα στο Τ-Center τη στιγμή της πρόκρισης του Παναθηναϊκού!

MVP της 29ης αγωνιστικής ο Φρανσίσκο μετά το θρίλερ με Ολυμπιακό

Πετρίδης: «Σταθερά ασταθής ο Παναθηναϊκός-Φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις στο τέλος»

Χεζόνια για τις αποδοκιμασίες σε Σκαριόλο: «Δεν θέλουμε τέτοιες μ@@@@ιες!»

Σπανούλης: «Έχουμε μείνει με 11 παίκτες, χτύπησε και ο Μίροτιτς»

Δεν έφτασαν τα... όργια του Χέιζ-Ντέιβις: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού στο θρίλερ με την Παρί

Φαρίντ: «Εμείς πρέπει να φτιάξουμε την κατάσταση που δημιουργήσαμε, τα πάντα για νίκη με Ολυμπιακό»

Ταμπελίνι: «Κλασικά πράγματα, μετά τα παράπονα του Αταμάν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ της μίας πλευράς»

Σερέλης: «Πιστεύουμε πως ίσως υπήρχε φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις, αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς»