Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι για άλλη μια χρονιά και συνεχώς από τότε που αγόρασε τις μετοχές της ο κ. Αλέξιος Κούγιας, εξασφάλισε πρώτη και λόγω αλφαβητικής σειράς, άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 1 της περιόδου 2019-2020 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ ο κ. Κούγιας τις αγόρασε στις 28/7/2015 και ήταν η πρώτη φορά που από το 2011, είτε υπό ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη, είτε υπό ιδιοκτησίας Βαγγέλη Πλεξίδα που η ΠΑΕ ΑΕΛ εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στην Super League.

Ως γνωστό επί ιδιοκτησίας Πηλαδάκη τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων και της οικονομικής καταρεύσεως της ΠΑΕ, η οποία τελικώς ελύθη και εν συνεχεία επί ιδιοκτησίας Βαγγέλη Πλεξίδα λόγω του τριπλού ΑΦΜ και των προσφυγών των ποδοσφαιριστών, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν εξασφάλιζε πιστοποιητικό συμμετοχής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αιμάτωμα ο Φαμπιάνο, νέα επανεκτίμηση την Τετάρτη

Νίστρουπ: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά και δύσκολα, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις - Μου αρέσει να παίζουμε κάθε τρεις μέρες»

Ντέσερς: «Έχουμε τέσσερις πολύ καλούς επιθετικούς και είναι σημαντικό να τους χρησιμοποιούμε όλους»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται για επιθετικό - Τι ισχύει με Καμαρά»

Τσακίρης: «Δεν έχει αλλάξει η απόφαση στην ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα ενίσχυσης του ρόστερ»

Tσανάκας: «Τι σημαίνει η άφιξη Πουέρτα για τα χαφ του Ολυμπιακού και το στιλ του εξτρέμ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πέρασμα του Παναθηναϊκού από τη Λιβαδειά

Αθανασίου: «Oι επόμενες ώρες είναι αρκετά κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό και τον Ουναΐ»

Τα «φαρμακερά» στημένα του Ταμπόρδα και το νέο γκολ Ντέσερς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά

Νικολογιάννης: «Αν είναι καλά ο Ντέσερς, ο ΠΑΟ θα έχει φορ που είχε να δει χρόνια - Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Κάνγκουα»