Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή Mateo Muzek.

Ο Mateo Muzek είναι από χθες στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Mateo Muzek είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,83, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κροατίας U21 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Σκωτίας, του Καζακστάν, του Αζερμπαϊτζάν, της Σλοβενίας και φυσικά της Κροατίας. Τελευταία του ομάδα ήταν η Sheriff Tiraspol της Μολδαβίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός-Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός

Κλείδωσαν ο ένας τον άλλον και έμειναν στο μηδέν Κηφισιά και Asteras AKTOR

Κόντης: «Χαμογελάσαμε και εμείς λίγο - Η νίκη ήταν επιτακτική»