Την απόκτηση του Σάκη Παπάζογλου ανακοίνωσε η Ντιναμό Βουκουρεστίου. Ο 30χρονος φορ πέρασε τα ιατρικά και υπέγραψε παίρνοντας τη φανέλα με το «9».

«Ξέρω πως η Ντιναμό είναι μεγάλο όνομα στη Ρουμανία και θεωρώ πως έκανα σωστή επιλογή. Γνωρίζω για την αντιπαλότητα με τη Στεάουα και ανυπομονώ να παίξω σε τέτοια παιχνίδια και να σκοράρω. Είμαι έτοιμος και αμέσως στη διάθεση του προπονητή», ανέφερε ο Παπάζογλου, που πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στη Χάποελ Χάιφα.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τη σύζυγό του, Βασιλική Τσιρογιάννη. «Είμαι περήφανος που υπήρξε Σταρ Ελλάς και θα έρθουν μαζί με τον γιο μας στο Βουκουρέστι. Ξέρω πως και στη Ρουμανία έχει ωραίες γυναίκες, αλλά δεν είναι… δουλειά μου αυτό. Περιμένω την οικογένειά μου στο Βουκουρέστι», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του