Όπως στα τέλη Σεπτεμβρίου στo Πεκίνο, όταν είχε πάρει μέρος στο China Smash, ο Παναγιώτης Γκιώνης θα ξαναβρεθεί την τρέχουσα βδομάδα ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου σε ανάλογο event της World Table Tennis, αυτή τη φορά στη Σιγκαπούρη.

Από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το Singapore Smash 2025 πινγκ πονγκ, που εντάσσεται στις τρεις κορυφαίες κατηγορίες ατομικών τουρνουά της παγκόσμιας σκηνής μαζί με τα Finals και τα Champions. Συγκεντρώνει την «αφρόκρεμα» του αθλήματος σε άνδρες και γυναίκες, καθώς οι συμμετοχές βγαίνουν από την παγκόσμια κατάταξη κι είναι υποχρεωτικές.

Ο Γκιώνης αναχωρεί την Τρίτη για την ασιατική χώρα και θ’ αγωνιστεί για τα προκριματικά την ερχόμενη Πέμπτη ή την ερχόμενη Παρασκευή. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής μπήκε στη λίστα των συμμετεχόντων με το νούμερο 112 στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης. Περιμένει την κλήρωση και θα προσπαθήσει, μέσα από καλά στάνταρ απόδοσής του, να προχωρήσει όσο γίνεται περισσότερο.

Απευθείας στο ταμπλό είναι 56 αθλητές, ενώ στο ταμπλό των προκριματικών θα βρίσκονται 62. Και αυτό το Smash βεβαίως, συγκρίνεται με Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς από το επιβλητικό Singapore Sports Hub θα «παρελάσουν» οι τοπ αθλητές από την Κίνα, τη Σουηδία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Κορέα κι άλλες προηγμένες στην επιτραπέζια αντισφαίριση χώρες.

Πριν από το ταξίδι στην Ασία ο Γκιώνης είχε την ευκαιρία για γερά αγωνιστικά τεστ στην πολωνική Λίγκα. Η ομάδα του, η Μπογκόρια Γκρότζισκ, είχε ένα ακόμα ντέρμπι με τη Ντζιάλντοβο το βράδυ της Παρασκευής κι επικράτησε εκτός έδρας με 3-2.

Ο δυνατός αμυντικός νίκησε αρχικά τον Πολωνό Σάμουελ Κουλζούκι με 3-0 σετ κι έπειτα έχασε από τον Δανό Τζόναθαν Γκροθ με 3-2 σετ (και στον «ξαφνικό θάνατο» με 6-5). Η Μπογκόρια είναι πρώτη στην Πολωνία εννέα αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η επόμενη φάση θα έχει κατευθείαν το φάιναλ φορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών