Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε πως πάντα εμπιστευόταν τις δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και θεωρεί πως η Εθνική έδειξε σταθερότητα, ενώ αισθάνεται περήφανος για τους 15 διεθνείς που χρησιμοποίησε στα προκριματικά.

Αναλυτικά: «Πάντα πίστευα στην ομάδα και στους αθλητές μου ότι μπορούν να φτάσουν το στόχο τους. Είναι πολύ σημαντικό ότι για δεύτερη φορά η Εθνική θα συμμετάσχει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Αυτό φανερώνει τη σταθερότητα που θέλουμε για το ελληνικό βόλεϊ και είμαι περήφανος και για τους 25 Έλληνες διεθνείς.

Πιστεύω πολύ σε αυτούς, γιατί στα πρόσωπά τους καθρεπτίζεται ο Έλληνας βολεϊμπολίστας, που έχει ανάγκη περισσότερης προσοχής από τους συλλόγους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Κιαπίνι: «Πιεστήκαμε πολύ από μια ποιοτική ομάδα, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Άγγιξε μυθική ανατροπή, λύγισε στο tie break, αλλά μπορεί την κούπα στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός!

«Ντόπες» των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ομάδα βόλεϊ γυναικών κατά την αναχώρησή της για το γήπεδο του τελικού!

Volley League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 1η αγωνιστική σε playoffs και playouts

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τους «πράσινους» οπαδούς σήμερα στο Πέζαρο ενόψει του τελικού

Παναθηναϊκός: Βγήκαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια της ρεβάνς με Βαλεφόλια

Bαλεφόλια-Παναθηναϊκός: Ιστορική επιστροφή σε ευρωπαϊκό τελικό για τα «φίνα κορίτσια»

Πολυτιμότερος της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών ο Γκάσμαν

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στο πλευρό των «φίνων κοριτσιών» πριν τον τελικό του Challenge Cup