Βόλεϊ

«Βόμβα» με Μιγιάϊλοβιτς ο Πανιώνιος

Ο σπουδαίος Νίκολα Μιγιάϊλοβιτς αποτελεί βολεϊμπολίστα του Πανιωνίου, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το «κυανέρυθρο» ΤΑΑ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έκπληξη με Νίκολα Μιγιάϊλοβιτς ο Πανιώνιος. το «κυανέρυθρο» ΤΑΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του σπουδαίου 37χρονου Σέρβου ακραίου, πρώην του Ολυμπιακού, για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στην επίθεση.

Ο Μιγιαϊλοβιτς την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Φλοίσβο Π. Φαλήρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Πανιώνιος Betsson ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς. Ο Σέρβος διεθνής είναι γεννημένος στις 08/08/1989, έχει ύψος 1.91μ κι αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Διαθέτει πολύ μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 από την Παρτίζαν. Έχει συμμετοχές σε Γερμανία και Γαλλία, ενώ από το 2020 μέχρι το 2022 φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε για έναν χρόνο στην ιταλική Τόνο Καλίπο Καλάμπρια και στη τουρκική Γαλατάσαραϊ, ενώ από το 2024 μέχρι και πέρυσι, τη σεζόν 2025/26, έγινε και πάλι κάτοικος Ελλάδας, αφού αγωνίστηκε στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x