Σε κλίμα βαριάς συγκίνησης πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κοιμητήριο του Σχιστού η κηδεία του άτυχου 44χρονου και της 5χρονης κόρης του που βρήκαν τραγικό θάνατο την περασμένη Τρίτη στην Αίγινα όταν το ταχύπλοο με χειριστή τον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο διέλυσε το τουριστικό σκάφος με το οποίο πήγαιναν απο την παραλία της Πέρδιας στο νησάκι της Μονής στην Αίγινα.

Συγκλονίζουν η θεία του μικρού κοριτσιού, η οποία ξέσπασε πριν από δύο ημέρες όταν αντίκρισε τον 77χρονο κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια του Πειραιά, αλλά και ο νονός της 5χρονης.



Το άτυχο κορίτσι έχασε τη ζωή του - σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή - από πνιγμό καθώς, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο σώμα του δεν βρέθηκαν κακώσεις.

Για τον πατέρα της άτυχης 5χρονης φέρεται παράλληλα να προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση ότι επίσης πέθανε από πνιγμό, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν ελάχιστες κακώσεις (πιθανότατα από χτύπημα πάνω στο πλοίο, πριν πέσει στο νερό).



Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

To νέο προμηθειακό καθεστώς στα ΕΛΤΑ: Bonus για έγκαιρη παράδοση

Νέος κύκλος ειδοποιητηρίων για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Απόφαση αγροτών: «Ναι» στον διάλογο με Μητσοτάκη με 25+5 άτομα - Ανοιχτοί δρόμοι και χωρίς συλλαλητήριο

Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών

Τροχαίο στη Σητεία: Φωτογραφία του αυτοκινήτου όπου επέβαινε ο 16χρονος που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Εξαφάνιση 16χρονης: Βίντεο από τις κινήσεις της αφού έφτασε στην Αθήνα - Τι ερευνάται

Στις 21 Ιανουαρίου ξεκινάει τελικά η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη

Επικίνδυνη κλιμάκωση μετά τις προειδοποιήσεις Τραμπ - Το Ιράν απειλεί αμερικανικές βάσεις στη Μέση Ανατολή

Βανδάλισαν τα τρακτέρ των δύο αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας που ήταν στη συνάντηση με Μητσοτάκη

Ξεκινά το σχέδιο αξιοποίησης για τα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (pics)