Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», Πέτρος Γαλακτόπουλος. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν το «άνοιγμα» του ΟΑΚΑ προς το κοινό και η ένταξή του στο πρόγραμμα όλων των τουριστικών πρακτόρων.

«Ήταν μια πολύ εποικοδομητική πρώτη συνάντηση με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή. Συνάντηση γνωριμίας κατά την οποία μιλήσαμε έστω και για λίγο, για όλα τα θέματα που σχετίζονται σήμερα με το ΟΑΚΑ, την κορυφαία αθλητική εγκατάσταση της χώρας μας. Φυσικά θ' ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις στις οποίες θα δούμε πιο αναλυτικά τα θέματα», δήλωσε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος και πρόσθεσε:

«Το ‘άνοιγμα’ του ΟΑΚΑ προς το κοινό, οι κινήσεις μας για να μπει στο πρόγραμμα όλων των τουριστικών πρακτόρων η εγκατάσταση, η ολοκλήρωση των εργασιών της στέγης, αλλά και των άλλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ήταν το πρώτο μέρος αυτής της συνάντησης. Ακολούθησε η συζήτηση για τον ποδηλατόδρομο, για την ανάδειξη και αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, για την κατασκευή του Μουσείου Ελλήνων Ολυμπιονικών, αλλά και τη γενικότερη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής».

Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο Πέτρος Γαλακτόπουλος ενημέρωσε και συνεργάσθηκε με τον σύμβουλο του Υφυπουργού Στάθη Κουτρουβίδη (ιστορικός, απόφοιτος ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης), αλλά και τον Τζούλιο Συναδινό.

«Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Υφυπουργό και με τους συνεργάτες του, ανάλογη μ’ αυτή που έχουμε τους τελευταίους μήνες με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραμέρο, που είναι στο πλευρό του ΟΑΚΑ, έχοντας ήδη σημαντικό μερίδιο στη βελτίωση της εικόνας του» κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταγγελίες για «αεροδυναμικά» σουτιέν προκαλούν σάλο στον Ποδηλατικό Γύρο Γυναικών Γαλλίας

Ντούσκος: «Η στήριξή σας είναι δύναμη»

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Λάμψη πρωταθλητών στην απονομή των επάθλων στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες