Άρχιζαν οι ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό! Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και σήμερα από τα λόγια οι «πράσινοι» πέρασαν στα… έργα! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανακοίνωσαν την Πέμπτη (12/6) τη λύση της συνεργασίας τους με τους Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ, κάνοντας χρήση του δικαιώματος «option out» που διατηρούσαν στα συμβόλαιά τους. Σύντομα αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ο Τζέιμς Γκιστ.

Έτσι, με την εξέλιξη αυτή ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα ξεκινήσει από το μηδέν το «χτίσιμο» του ρόστερ του νέου Παναθηναϊκού, αφού οι μόνοι σίγουροι τη δεδομένη στιγμή είναι οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Νίκος Παππάς, Βλάντο Γιάνκοβιτς, αλλά και οι νεαροί Διαμαντάκος και Χαραλαμπόπουλος, που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε χρήση του δικαιώματος option out που διατηρεί στα συμβόλαια των Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρινκιέρι για Μυστακίδη: «Έχει τεράστιους πόρους, αλλά θέλει να το κάνει με τον σωστό τρόπο»

Μπαρτζώκας: «Μία προπόνηση είναι πιο σημαντική από ένα τέτοιο παιχνίδι, ιδίως όταν μοιράζεται ο χρόνος»

Έτρεχαν με... 117 οι ερυθρόλευκοι: Τα highlights από την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λαρεντζάκης: «Έχουμε χάσει με κάθε τρόπο στα προηγούμενα Final 4, πιστεύω φέτος να έχουμε αίσιο τέλος»

Λυκογιάννης: «Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες - Είχαμε να παίξουμε 18 μέρες»

Μπαρτζώκας: «Αντιπαράδειγμα ότι σκοράραμε όποτε θέλαμε-Έχουμε μεγαλύτερη δίψα από τον πιο φανατικό του Ολυμπιακού»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ολυμπιακός με σούπερ Μιλουτίνοφ και Λαρεντζάκη!

Άρης Betsson: Πάνοπλος με ΑΕΚ

Ισοφάρισε το ρεκόρ του σε ημίχρονο ο Ολυμπιακός και άγγιξε αυτό του Παναθηναϊκού

Ξανθόπουλος: «Να μείνουν οι παίκτες μας και να παρουσιάσουμε κάτι εξίσου καλό και του χρόνου»