Ελλάδα

Νέος ισχυρός άνδρας ο Μάνος Παπαδόπουλος

Στα χέρια του Μάνου Παπαδόπουλου περνούν πλέον όλες οι εκτελεστικές αρμοδιότητες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραμένει τυπικά πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τις διοικητικές αλλαγές τις οποίες είχε προαναγγείλει σε συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που πλέον μόνο τυπικά θα φέρει τους τίτλους του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΚΑΕ.

Επί της ουσίας νέος ισχυρός άνδρας της ομάδας θα είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος επί σειρά ετών έχει προσφέρει από διάφορα διοικητικά πόστα τις υπηρεσίες του.

Τα διάφορά θέματα του συλλόγου θα τα τρέχει σε καθημερινή βάση διοικούσα επιτροπή που θα αποτελείται από τους Μάνο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, Γιώργο Μοιρέα, Ηλία Κατσογιάννη και Αριστείδη Χριστόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Σε συνέχεια των όσων προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου της 11ης Ιουνίου 2014 ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τα εξής:

-Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα εξακολουθήσει να φέρει τυπικά τον τίτλο του Προέδρου καθώς επίσης κι εκείνον του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας την επίβλεψη και την διοικητική εποπτεία των τεκταινομένων στην ΚΑΕ χωρίς επιπλέον αρμοδιότητες.

-Όλες οι αρμοδιότητες, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις του Προέδρου της ΚΑΕ εκχωρούνται στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο.

-Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Κατσογιάννης.

-Η Διοικούσα Επιτροπή που θα χειρίζεται τα καθημερινά ζητήματα της ομάδας αποτελείται από τους κ.κ. Μάνο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, Γιώργο Μοιρέα, Ηλία Κατσογιάννη και Αριστείδη Χριστόπουλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x