Άπαντες δήλωσαν το «παρών» στην προπόνηση του 15αυγουστου στο ΠΑΟΚ, καθώς ο Χουμπ Στέφενς είχε στην διάθεσή του όλους τους διεθνείς, με τον Κώστα Κατσουράνη, ωστόσο, να κάνει αποθεραπεία, λόγω του ότι αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Αυστρία.

Συγκεκριμένα οι Τζιόλης, Σπυρόπουλος, Αθανασιάδης, Κάτσε και Λάζαρ προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του έχει μπει ο Βούκιτς, καθώς προπονήθηκε σε πιο χαλαρό ρυθμό, ενώ ο Κωνσταντινίδης έκανε θεραπεία, λόγω του διαστρέμματος που έχει.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε και πάλι στο «Καυτανζόγλειο», περιελάμβανε τελειώματα των φάσεων, αλλά και ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας. Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή επιστρέφει για της προπονήσεις του στην Τούμπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε και με Βόλο την ΑΕΚ με έναν επιθετικό - Αγωνία για Βάργκα»

«Ο Ιορντανέσκου μιλά με τον Ηρακλή - Σε πίεση ο Ματσάρι πριν τον Άρη

Έντονη δυσαρέσκεια σε Άρη και Ηρακλή για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.